Hoppa till sidans innehåll

Två seriesegrare i helgen

16 NOV 2017 12:16
Det har gått riktigt bra för våra lag i höstens seriespel. F12-laget och F16-laget vann alla sina matcher och blev seriesegrare. H35-laget kommer troligtvis också vinna sin serie.
  • Uppdaterad: 21 MAR 2018 15:14

Västserien startade i början av oktober och börjar nu gå mot sitt slut. Vi har haft 7 serielag med i höst, 6 juniorlag och ett seniorlag. Det har gått riktigt bra för 5 av våra lag.

 

I lördags vann Flickor 12-lag 1 sin sista seriematch hemma mot Skövde TF med 2-1. Andrea Arnstål och Fanny Olausson var redan klara seriesegrare innan matchen men de ville gärna avsluta med seger också.  Tjejerna har spelat bra genom hela serien och tidigare besegrat Lidköping, Mariestad och Stenungsund.

 

Flickor 16-laget med Alice Nossler och Nova Josefsson Osflaten spelade också i lördags. De hade bortamatch mot Skultorp och vann den med 2-1 i matcher. De var också klara seriesegrare innan matchen men det var naturligtvis skönt att vinna sista matchen. Precis som F12-laget så vann Alice och Nova alla seriematcherna. De har avgjort de flesta matcherna med starkt dubbelspel. Innan vinsten mot Skultorp hade de besegrat Herrljunga, Vänersborg och Elfsborg.

 

Pojkar/ Flickor 10-laget med Julia Karlsson, Jesper Karlsson och Melker Carlson spelade klart sin serie för några veckor sedan. De har tidigare spelat i Musseserien men tog nu klivet upp i den riktiga 10-årsklassen. Vi hade inga förväntningar om en framskjuten plats men de spelade riktigt bra och slutade tvåa. Det var endast Mariestad - lag 1 som blev för svåra.

Vårt Herrar 35 - lag med Christer Karlsson, Peter Susi och Thomas Lundeskog spelar mot Dalsjöfors och Trollhättan i en dubbelrondig serie. De har vunnit båda mötena mot Dalsjöfors och hemmamatchen mot Trollhättan. Nu återstår endast att möta Trollhättan på bortaplan. Matchen spelas 26 november och vi håller tummarna för att de vinner den matchen. I så fall har vi 3 lag som blivit seriesegrare i höst vilket är mycket bra. Vi brukar max ha ett lag som vinner serien.

Flickor 12 - lag 2 som består av Filippa Hanzek och Kajsa Olausson har spelat bra i höst. De har vunnit 3 matcher och har endast förlorat mot Tibro. Det var en mycket jämn match men Tibrotjejerna var bäst i de avgörande supertiebreaken. Filippa och Kajsa möter Elfsborg borta 25 november. Det blir en direkt avgörande match om andraplatsen. Tibro är redan klara seriesegrare.

Vårt Pojkar 14-lag med Adin Murguz, Otto Smidemark och William Johansson har kämpat på bra i serien men det har inte blivit några segrar. De började matcherna starkt mot Skultorp men förlorade tyvärr i de avgörande matchtiebreaken. De har en match kvar mot Falköping nu i helgen.

Slutligen så har vi haft med ett Pojkar/ Flickor 10 Musselag med i serien. Elwin Bromander, Zilan Kieser och Anton Thörn Wiklund har spelat i laget. De har spelat bra efter sina förutsättningar och vunnit mot Elfsborg. De kan säkert komma igång och bli bra tennisspelare på lite sikt.

Resultat

H35     F16     P14    F12-lag 1

F12-lag 2      PF10      PF10 Musse

 

Skribent: Per Svensson
Epost: Adressen Gömd

Vill du bli medlem i Tidaholms Tennisklubb?

Kontakta i så fall Per Svensson.

Telefon: 070-3026619

E-post: This is a mailto link

Medlemsavgift 2021

Senior 350 kr
Junior 200 kr

Bankgironr. 283-6930
Swishnr: 123 105 11 19

Postadress:
Tidaholms TK - Tennis
Malmhultsvägen 3
52234 Tidaholm

Besöksadress:
Malmhultsvägen 3
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 050214950
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

 

.

.

.

  

.